Ніякої передоплати!

Безпілотники вже у всю задіяні в тваринництві

Безпілотники вже у всю задіяні в тваринництві

Технічний прогрес не стоїть на місці. І зовсім нерозумно НЕ користуватися його благами. Особливо, коли мова йде про сільськогосподарську діяльність, де максимальна механізація процесу дозволяє домогтися вагомих результатів.

Так, з приходом нових технологій, фермери України поступово почали використовувати поряд з габаритними тракторами,мінітрактора, обладнати більш сучасні автономні зрошувальні системи і ... задіяти безпілотні літальні пристрої.

Чому важливо контролювати стада тварин?

На великих тваринницьких фермах часто худобу виганяється на вільний випас. Як правило, це допомагає тваринам відносно швидко набрати потрібну масу.

В результаті фермери стикаються з величезною проблемою - питанням безпеки худоби. Логічно, тому що за 1-2 місяці «вільного вигулу» може трапитися все, що завгодно. Безпілотники допомагають вчасно надати допомогу і проконтролювати пересування тварин.

Зручні пристрої для зручного господарства

На відміну від господарських літаків, БПЛА коштують набагато дешевше і окупаються досить швидко. Особливо, в рамках великого фермерського господарства.

  • Переваг у безпілотників величезна кількість:
  • Пристрої дозволяють зробити оперативну фото і відеозйомку.
  • Вони літають по заданому маршруту. За необхідності власник БПЛА завжди може скорегувати маршрут польоту.
  • Безпілотники працюють від акумулятора. За день вони можуть перебувати в небі до 5 годин і здійснювати польоти на відстані, близькі до 100 км.
  • Батарею на апараті можна замінити за 10 хвилин. Це дозволяє контролювати стада протягом доби, практично безперервно.
  • Для зручності нічного контролю, БПЛА оснащені інфрачервоною камерою, що дає відмінну видимість при повній темряві.

До обладнання розроблено спеціальне програмне забезпечення, що дозволяє отримувати і розшифровувати всі дані в автоматичному режимі.

Таким чином, з покупкою БПЛА ви вирішуєте цілий спектр завдань, які раніше були недоступні і тим самим економите час, сили і, головне, бюджет.

Зручності програми розпізнавання

Спеціально розроблена програма розпізнавання виводить на основний екран знімки, де були виявлені тварини зі стада. Примітно, що в ПО закладено автоматичне визначення виду худоби.

ПО значно розширює можливості простого спостереження:

  • Допомагає ідентифікувати потенційну небезпеку - грабіжників, наближеність до автостради або болотах;
  • Становить загрозу не тільки розташування всього стада, а й кожної особини окремо;
  • При включеному режимі стеження, БПЛА може слідувати за стадом тварин в автоматичному режимі.

Таким чином, безпілотники дійсно дозволяють отримати наочну ситуацію положення і стану стада. Безумовно, таке спостереження позитивно впливає на збереження особин. В результаті власник настільки «технологічного» тваринництва збільшує вихлоп від свого господарства і, як результат, отримує стрімко зростаючу прибуток.


Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs