Ніякої передоплати!

ЕКСКЛЮЗИВ + трехточка. Супер-новинка мототрактор СТКАУТ Т-200 (огляд)

Мототрактор СКАУТ Т-200 - ексклюзивна новинка

Модель СКАУТ - 200 з'явилася порівняно недавно на ринку України. Вже встигла себе добре зарекомендувати у аграріїв. В інтернеті можна знайти приклади, коли фрезою оброблявся ділянку горбистої цілини. Обробку фрезою в таких жорстких умовах фахівці "Мотокосмос" не рекомендують використовувати модель Garden t 200. Належна передувати оранка дисковою бороною або плугом. Проте, а практиці показано, що мототрактор з 18-сильним двигуном цілком справляється і з таким складним завданням навіть за допомогою 130-см фрези.
Технічна характеристика
Відзначимо відразу, що конструктори приділили увагу не стільки дизайну, скільки функціоналу техніки. Ясна річ, для фермера, який займається бізнесом красива «обгортка» далеко не завжди потрібна.

  • Встановлено заводський 18-сильний двигун.
  • Інтегрована якісна трансмісія з м'яким перемиканням передач.
  • Крім селектора швидкостей м'яко працює важіль блокування диференціала, зниженої і підвищеної передачі, регулювання гідравліки.
  • Посилено Триточковий підйомний пристрій.

Дизайн
Конструктори залишили дизайн досить простим без прикрас. Тут немає оригінальних рішень з оптики, декоративного оформлення радіаторної решітки або особливих плавних ліній. При цьому кузов і багато зовнішні деталі стали якісніше фарбувати, щоб вони служили довше.
Приділили увагу тим рішенням, які поліпшило функціональність техніки.
Двигун
Незважаючи на те, що встановлений 18-сильний одноциліндровий двигун, на практиці виявилося, що в поєднанні з пристойною вагою техніки він створює необхідне тягове зусилля для обробки будь-яких і навіть цілинних грунтів. Подивіться мототрактор Скаут Т 200 відео, яке записали ми, інший відеоконтент. Ви знайдете підтвердження нашим словам. Після грамотної обкатки техніка служить досить довго і добре себе окупає в малому фермерському бізнесі. Моторесурс двигуна - 2000 і більше мотогодин.
Управління і важелі Garden Scout 200
Стандартна коробка передач - (3 + 1) х2, підйом гідравлічного пристрою з плаваючим режимом, важелі підвищених і знижених передач, блокування диференціала. Управління важелями Garden Scout 200 залишається традиційною комплектації. Є один нюанс, немає проскакувань, які були в попередніх моделях. Все працює плавно. Відповідно, термін служби даного функціоналу буде вище, що важливо для експлуатації. Панель управління, рульову колонку, сидіння, педалі управління залишили колишніми.
Ходова і гідравліка
Посилили осі, задній міст, у зв'язку з посиленням пристрою триточкової гідравліки. У тому числі була посилена і передня вісь. Всі шляхи регулюються, що дає більше можливостей застосування в домашньому і фермерському господарстві. Встановлено посилений Триточковий пристрій з одношвидкісним ВВП 540 об/хв. Відрізняється хорошим тяговим зусиллям, прохідністю. Як показує практика, мототрактор скаут в роботі (відео) добре показав себе в роботі. У деталі параметрів ходової вдаватися не будемо. Відзначимо тільки, що модель розрахована на обробку будь-яких, в тому числі цілинних, важких глинистих грунтів.
Замовляйте техніку в "Мотокосмос". Модель при мінімальному обслуговуванні буде працювати довго і окупить себе.

 
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs