Ніякої передоплати!

Купити мототрактор в розстрочку

Купити мототрактор в розстрочку

Купити мототрактор в розстрочку з доставкою по Україні

Компанія "Мотокосмос" пропонує купити мототрактор за вигідними цінами. Проблема в тому, що техніку для домашнього господарства навіть за найдоступнішою вартістю далеко не кожен житель села може дозволити собі купити. Ми займаємося не тільки продажем сільськогосподарської техніки, а й вважаємо своїм обов'язком забезпечити кожного жителя села в Україні гідною покупкою в парі з навісним (причіпним) обладнанням. Природно, виникає питання, де можна купити мототрактор в розстрочку в Україні без переплат? Компанія "Мото Космос" вже більше 9 років співпрацює з банками-партнерами, які пропонують придбати мототрактор в розстрочку всього під 0,01% на рік.

Мототрактор купити в розстрочку: причини покупки?

Компанія "Мотокосмос" налагодило співпрацю з «ОТП Банк», «Альфа-Банк», «КредитМаркет», які можуть запропонувати найвигідніші і прозорі умови розстрочки. При цьому гроші даються на терміни від півроку до 3 років, в залежності від обраного пакету.

Є кілька причин покупки техніки в розстрочку:

  • Купити мототрактор в розстрочку без переплат завжди легше, ніж оплатити покупку відразу повністю. Позичальник вносить щомісячні платежі невеликими рівними частинами.
  • Розстрочка оформляється протягом 30-120 хвилин, в залежності від банку та індивідуальних факторів.
  • Щоб розстрочку оформити не потрібні поручителі, довідки про доходи, податкові виписки. Таким чином, дані документи і відповідальні особи не потрібні.
  • На частину місяців поширюється безвідсоткова розстрочка, на частину-0,01%.
  • Розстрочку дають до 3 років, і цього цілком вистачає, щоб виплатити швидко всю суму за мототрактор безболісно для середньостатистичного сімейного бюджету.
  • Природно, що за всіма вигідними умовами, які пропонують «ОТП Банк», «Альфа-Банк», «КредитМаркет» немає прихованих платежів і додаткових комісій. Всі пропоновані умови за договором, прозорі.

Як купити мототрактор в розстрочку?

Для придбання мототрактора в розстрочку потрібно виконати наступні дії:

  • Зателефонуйте до відділу продажів.
  • По телефону менеджеру ви повідомляєте ім'я, по батькові, прізвище, ІПН і телефон.
  • Менеджер передає дані в банк, співробітник якого зв'язується з вами для завершення угоди. Оформляється розстрочка. Договір підписується у відділенні банку або кур'єр виїжджає за адресою клієнта.

Всі банки пропонують взяти розстрочку особам віком 21-70 років. Таким чином, клієнту пропонуються оптимальні умови для покупки мототрактора в розстрочку. Щоб взяти в розстрочку мототрактор, необхідно представити такі документи як: паспорт, іпн, рахунок-фактура. Особи пільгових категорій, наприклад, пенсіонери, повинні надати відповідне посвідчення. Якщо у вас виникли додаткові питання з приводу отримання розстрочки, зв'яжіться з відділом продажів компанії "Мотокосмос". Менеджер дасть детальну інформацію про кожен банк і їх продуктах по розстрочці.

 
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs