Ніякої передоплати!

5 причин чому варто купити квадроцикл

5 причин чому варто купити квадроцикл

Багато хто думає, що квадроцикл є простим і багатофункціональним транспортом для забави. Але якщо заглибитися в практичні дані про нього, то ви можете здивуватися, наскільки він універсальний і корисний у повсякденному житті.

За своїми технічними характеристиками квадроцикл практично не поступається дорогим позашляховикам джипам, а часом навіть перевершує у багатьох нюансах. Інтернет-магазин Мотокосмос пропонує вашій увазі великий вибір моделей на вибір з безкоштовною доставкою додому.

Універсальне застосування

Одна з найбільш вражаючих переваг квадроциклів - це їх дивовижна універсальність застосування.

Ось тільки мала частина, де мотовсюдиходи використовуються і в яких цілях:

  1. Сільське господарство. Маючи у володінні невеликий та надійний квадроцикл, можна обробляти земельну ділянку перед та після посіву, сіяти культури, косити траву, поливати та удобрювати рослини, перевозити різні вантажі.
  2. Туризм. У туристичній галузі часто використовується дана модель транспорту, так як прохідність і комфортне застосування дозволяє брати його в ліс, степ, болотисту місцевість. Туристичні моделі відрізняються великими розмірами, високообертовим двигуном з великим об'ємом кубатури, зручною посадкою, наявністю багажних відділень.
  3. Активний відпочинок усією родиною. Якщо ви хочете провести час весело всією сім'єю, мотовсюдиходи для дітей та дорослих будуть найбільш актуальними. Виробники пропонують моделі для водіїв віком від 3 років до повноліття.
  4. Полювання та рибальство. Улюблене хобі багатьох українських чоловіків, яке буде ще цікавішим та комфортнішим, при поїздці на квадроциклі. Мотовсюдихід для полювання та риболовлі відрізняється достатньою потужністю, вантажопідйомністю для перевезення видобутку, розширеною комплектацією.
  5. Гонки. У професійному спорті також застосовується цей транспорт. Спеціалізовані моделі мають низький кліренс, маленькі габарити та можуть розвивати швидкість понад 100 км на годину.

Практичність та зручність використання

Надійний і простий у застосуванні транспорт багато хто відзначає як комфортний також і практичний.

Для того щоб досягти таких результатів, виробники оснастили та укомплектували його:

  1. Надійний та стабільний у роботі двигун. Мотовсюдиходи працюють на базі бензинового одного або трициліндрового двигуна з електричним та ручним запуском, рідинною системою охолодження. Двигун працює стабільно будь-якої пори року.
  2. Автоматична коробка передач. Щоб у процесі пересування бездоріжжям водій не відволікався на перемикання швидкостей, модель комплектують клинопасовим варіатором. Ця трансмісія найбільш проста та зручна в експлуатації.
  3. Зручне водійське та пасажирське сидіння. Для тривалих поїздок квадроцикл комплектують зручним водійським та пасажирським сидінням з багажним відсіком під ним.
  4. Розширена комплектація. Іноді техніку потрібно відбуксувати або застряг інший транспорт і необхідно його витягнути, для цих цілей агрегат комплектують додатково лебідкою, фаркопом, різноплановими захистами.
  5. Мотоциклетне кермо. Абсолютно зручний та практичний у застосуванні. Багато моделей мають у комплектації захист для рук, що дуже зручно та безпечно на практиці.

Різноманітність моделей та модифікацій

На сьогоднішній день кількість квадроциклів в асортименті нашого магазину перевищила позначку 300 моделей.

У каталозі можна ознайомитися та придбати такі види та модифікації:

  1. Вантажний чи сільськогосподарський. Вид, який активно використовується у сільському господарстві та фермерстві. Якщо ви власник дачі, заміського угіддя, садової ділянки, вам знадобиться транспорт для обробки ґрунту та перевезення вантажу. З цим завданням непогано справляється квадрик.
  2. Туристичний. Застосовується в туризмі для поїздок бездоріжжям на далекі відстані. Такі моделі мають подовжену колісну базу, повноцінне водійське та пасажирське сидіння, об'ємний паливний бак, містке багажне відділення, нестандартну розширену комплектацію.
  3. Спортивний бюджетний. Найдешевший варіант квадрика, який можна купити в Україні. Розроблено спеціально для сімейного відпочинку за містом. Саме ці квадрики ви можете взяти вільно у прокат практично у будь-якому місті.
  4. Спортивний професійний. Для професійних перегонів є окремий вид мотовсюдиходів. Візуально його можна дізнатися за компактними розмірами, низько розміщеним кузовом, високою швидкістю.
  5. Баггі. Єдиний квадроцикл, що йде в комплекті з навісом чи повноцінним дахом. Також він відрізняється автомобільною посадкою та кермовим керуванням. Баггі не настільки проходимо як вантажний або туристичний варіант, але також активно використовується для пересування бездоріжжям.

Недорога ціна та красивий дизайн

Ще дві важливі переваги, які можна розглянути та ознайомитись у прайсі та описі. Це найбільш економічно вигідний позашляховий транспорт. Вартість моделей варіюється від 100 тисяч грн і вище залежно від кубатури двигуна та технічних характеристик.

Що стосується дизайну, він представлений також у широкому різноманітті. Гарний зовнішній вигляд з різним поєднанням кольорів та фарб можна побачити на реальних фотографіях.

Чому варто купити квадроцикл у Мотокосмосі?

Інтернет-магазин Мотокосмос представляє вашій увазі найширший асортимент мотовсюдихідної техніки в Україні. У нас можна купити вантажні, сільськогосподарські, спортивні, туристичні, дитячі та підліткові моделі мототехніки.

Оплачуйте при отриманні без будь-яких передоплат. Доставка повністю безкоштовна по всій Україні. До всіх моделей надається офіційна гарантія від виробника та повна комплектація.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs